Als je deel uitmaakt van een nieuw samengesteld gezin en je merkt dat een klankbord welkom is, kan ik Evelien aanbevelen. Zij combineert de praktijk (als stiefouder en stiefdochter) met de theoretische onderbouwing. En dat op een aangename, professionele en menselijke manier.
Dank je wel, Evelien!

Katrien Van Dammeplusmama
Zoals we de laatste sessie zeiden: “Jij hebt ons wiel, dat de laatste tijd vierkant draaide, terug rond laten draaien in een vloeiende beweging.”
De zaken die nu op ons pad komen, kunnen we samen zeker & vast aan. Wat voordien zeker niet het geval was.
GlennBio-papa
We kregen veel nieuwe inzichten, waar we ook direct mee aan de slag konden en die we nog dagelijks toepassen. We leerden o.a. communiceren als “echte” papa & plusmama. Ondanks dat de sessies soms gepaard gingen met de nodige tranen, gingen we altijd met een goed gevoel naar buiten.
Senna Van Laarhovenplusmama en mama, verpleegkundige

Open, rustig, verdiepend met veel begrip voor elke partij in het verhaal. We staan sterker in onze schoenen.

 

bio-mama van twee kinderengescheiden, met nieuwe partner

Ik voel me over het algemeen rustiger/meer ontspannen, vertrouwender, gelukkiger en gesterkt in mijn positie en in mijn eigen aanpak als stiefouder. We zijn niet meer zó bezig met “de ex”. Er is terug meer ontspanning/rust, genieten van elkaar (ook met de kinderen), vertrouwen, zuurstof/ruimte, begrip voor elkaar, steun, relativeringsvermogen, …

anonieme stiefmoeder35 jaar, job: in "time-out"

Evelien is een hele fijne coach die begrijpt waar plusouders mee kampen maar tegelijkertijd ook de andere ouder begrijpt. Ze is voor beiden neutraal maar is toch begripvol. Ze herkent en erkent de uitdagingen, is zeer professioneel, weet waar ze over praat en legt ook duidelijk uit.

plusmama en mama

Ik waardeer de eerlijkheid en openheid, het ‘gemak’ waarmee ook wij open konden praten. De feedback en de echte tools die je aangeeft  Jij was de eerste persoon met wie ik/we praatten die dan ook zei van; hoe gaan we dat aanpakken? Heb je het misschien op deze manier al bekeken?

Plusmama en mamaTussentijdse feedback na 4 maanden begeleiding

Door Eveliens doortastendheid en eerlijkheid in de sessies, haar ondersteuning tussen de sessies in en haar engelengeduld, hebben we ons gesteund gevoeld en hebben we kunnen groeien. Waar we vaak gedacht hebben dat er geen uitweg meer was voor ons, hebben we het toch maar voor elkaar gekregen!

anoniemsamengesteld gezin met twee pubers