Ik heb dankzij de vele voorbeelden, vergelijkingen, onderliggende theoretische kaders op een heel andere manier de zaken naar mijn partner toe leren communiceren. EIk heb meer inzichten verworven in ons gezinssysteem. Een grote hulp in stellen van grenzen naar mijn stiefkinderen toe.

anoniemmama en plusmama

Als je deel uitmaakt van een nieuw samengesteld gezin en je merkt dat een klankbord welkom is, kan ik Evelien aanbevelen. Zij combineert de praktijk (als stiefouder en stiefdochter) met de theoretische onderbouwing. En dat op een aangename, professionele en menselijke manier.
Dank je wel, Evelien!

Katrien Van Dammeplusmama

Evelien heeft een open geest, veel geduld en is empatisch. Ze gaat op een ongedwongen manier met je in gesprek met als fundament een brede waaier aan kennis. Evelien is als een gids die actief luistert, waar je als coachee jezelf mag en kan zijn.

Kim De Laetplusmama, 39 jaar, KMO-expert

Op gebied van plusouderschap kreeg ik waardevolle informatie die mij 25 jaar geleden goed van pas had gekomen en ons veel gepieker en ‘leed’ had bespaard. Evelien bracht me helderheid, richting en rust. Ik denk nog vaak aan haar woorden…

Viviane60 jaar, plus(groot)moeder

Jouw warme persoonlijkheid en jouw ervaringsdeskundigheid zorgde ervoor dat ik me meteen begrepen voelde. Je gaf me nieuwe inzichten mee die zorgden voor meer begrip en een andere kijk op de situatie. Door je oprechte steun gaf je me het vertrouwen om mijn doelen te bereiken. Je leerde me ook het belang van zelfliefde inzien.

anoniemmama en plusmama