De sessies met Evelien hebben me geleerd mezelf en mijn denken beter te begrijpen en te aanvaarden, valkuilen te herkennen en hierop beter te reageren. Ze gaf me duidelijke tips en handvaten voor het realiseren van mijn doelstellingen. Het bracht me rust.

Sonja

Het was een intens parcours waarin je geduld om tot de kern te komen me heel erg geholpen heeft tot waar ik vandaag sta! Ik kan dit alleen maar toewensen aan iedereen die bereid is aan zichzelf te werken.

stiefmoeder

Ik voel me over het algemeen rustiger/meer ontspannen, vertrouwender, gelukkiger en gesterkt in mijn positie en in mijn eigen aanpak als stiefouder. Er is terug meer ontspanning/rust, zuurstof/ruimte, steun, relativeringsvermogen…

anonieme stiefmoeder

Evelien heeft een open geest, veel geduld en is empatisch. Ze gaat op een ongedwongen manier met je in gesprek met als fundament een brede waaier aan kennis. Evelien is als een gids die actief luistert, waar je als coachee jezelf mag en kan zijn.

Kim De Laetplusmama, 39 jaar, KMO-expert

Jouw warme persoonlijkheid en jouw ervaringsdeskundigheid zorgde ervoor dat ik me meteen begrepen voelde. Je gaf me nieuwe inzichten mee die zorgden voor meer begrip en een andere kijk op de situatie. Door je oprechte steun gaf je me het vertrouwen om mijn doelen te bereiken. Je leerde me ook het belang van zelfliefde inzien.

anoniemmama en plusmama