Het leven als stiefouder kan soms behoorlijk complex en verwarrend zijn. Je staat voor unieke uitdagingen en situaties waarbij je wel wat extra steun kunt gebruiken. Met mijn passie voor het begeleiden van stiefouders en mijn persoonlijke ervaring als plusmoeder, ben ik vastbesloten om jou te helpen om te groeien en jouw eigen welzijn als stiefouder te versterken.

Mijn groepstraject voor stiefouders is een geweldige kans om samen met andere stiefouders te leren, te groeien en elkaar te ondersteunen. We creëren een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je je ervaringen, zorgen en successen kunt delen zonder oordeel. Samen gaan we aan de slag met relevante thema’s, zoals het navigeren door gecompliceerde dynamieken binnen het samengestelde gezin, het vinden van balans tussen verschillende gezinsdynamieken en het waarborgen van jouw persoonlijk welzijn als stiefouder.

Ik geloof sterk in de kracht van gemeenschap en collectieve groei. Tijdens ons groepstraject zul je niet alleen profiteren van mijn expertise als plusoudercoach, maar ook van de waardevolle inzichten en ervaringen van andere stiefouders die dezelfde uitdagingen doormaken. Je zult ontdekken dat je niet alleen bent in deze reis en dat er mensen zijn die begrijpen wat je doormaakt.

Samen gaan we op reis, waarbij we de uitdagingen van het samengestelde gezinsleven aangaan en jou helpen om jezelf te koesteren en te gedijen in je stiefouderrol.

Of je nu net begint aan je stiefouderavontuur of al enige tijd onderweg bent, mijn groepstraject biedt een ondersteunende ruimte voor alle stiefouders. Samen zullen we groeien, leren en elkaar aanmoedigen om jouw persoonlijk welzijn als stiefouder te versterken en te benadrukken.

5 modules + BONUS

  • het vijfde wiel aan de wagen?
  • verlies, rouw en loyaliteiten
  • opvoeden, hoe zit dat nu?
  • samen een gezinscultuur creëren
  • confrontaties met de ex
  • BONUS: zelfzorg
small-736829

So many of us

are leading limited lives

not because we have to

but because we THINK

we have to.

— Bruce Lipton

Wil je er graag bij?

Als je klaar bent om de sprong te wagen en jezelf te omringen met gelijkgestemde stiefouders die begrijpen wat je doormaakt, dan is mijn groepstraject iets voor jou!

Aarzel niet om contact met me op te nemen om je aan te melden of om meer informatie te ontvangen. Ik sta te popelen om je te verwelkomen in onze groep en je te ondersteunen bij elke stap op jouw stiefouderreis.

Laten we samen bouwen aan jouw persoonlijk welzijn en veerkracht als stiefouder!