De sessies met Evelien hebben me geleerd mezelf en mijn denken beter te begrijpen en te aanvaarden, valkuilen te herkennen en hierop beter te reageren. Ze gaf me duidelijke tips en handvaten voor het realiseren van mijn doelstellingen. Het bracht me rust.

Sonja

Het was een intens parcours waarin je geduld om tot de kern te komen me heel erg geholpen heeft tot waar ik vandaag sta! Ik kan dit alleen maar toewensen aan iedereen die bereid is aan zichzelf te werken.

stiefmoeder

Ik voel me over het algemeen rustiger/meer ontspannen, vertrouwender, gelukkiger en gesterkt in mijn positie en in mijn eigen aanpak als stiefouder. Er is terug meer ontspanning/rust, zuurstof/ruimte, steun, relativeringsvermogen…

anonieme stiefmoeder

Ik heb dankzij de vele voorbeelden, vergelijkingen, onderliggende theoretische kaders op een heel andere manier de zaken naar mijn partner toe leren communiceren. EIk heb meer inzichten verworven in ons gezinssysteem. Een grote hulp in stellen van grenzen naar mijn stiefkinderen toe.

anoniemmama en plusmama

Als je deel uitmaakt van een nieuw samengesteld gezin en je merkt dat een klankbord welkom is, kan ik Evelien aanbevelen. Zij combineert de praktijk (als stiefouder en stiefdochter) met de theoretische onderbouwing. En dat op een aangename, professionele en menselijke manier.
Dank je wel, Evelien!

Katrien Van Dammeplusmama

Evelien heeft een open geest, veel geduld en is empatisch. Ze gaat op een ongedwongen manier met je in gesprek met als fundament een brede waaier aan kennis. Evelien is als een gids die actief luistert, waar je als coachee jezelf mag en kan zijn.

Kim De Laetplusmama, 39 jaar, KMO-expert
Zoals we de laatste sessie zeiden: “Jij hebt ons wiel, dat de laatste tijd vierkant draaide, terug rond laten draaien in een vloeiende beweging.”
De zaken die nu op ons pad komen, kunnen we samen zeker & vast aan. Wat voordien zeker niet het geval was.
GlennBio-papa
We kregen veel nieuwe inzichten, waar we ook direct mee aan de slag konden en die we nog dagelijks toepassen. We leerden o.a. communiceren als “echte” papa & plusmama. Ondanks dat de sessies soms gepaard gingen met de nodige tranen, gingen we altijd met een goed gevoel naar buiten.
Senna Van Laarhovenplusmama en mama, verpleegkundige

Open, rustig, verdiepend met veel begrip voor elke partij in het verhaal. We staan sterker in onze schoenen.

 

bio-mama van twee kinderengescheiden, met nieuwe partner

Ik voel me over het algemeen rustiger/meer ontspannen, vertrouwender, gelukkiger en gesterkt in mijn positie en in mijn eigen aanpak als stiefouder. We zijn niet meer zó bezig met “de ex”. Er is terug meer ontspanning/rust, genieten van elkaar (ook met de kinderen), vertrouwen, zuurstof/ruimte, begrip voor elkaar, steun, relativeringsvermogen, …

anonieme stiefmoeder35 jaar, job: in "time-out"